Pakking og levering

Pakking og levering

Pakking av dine produkter (resepter) for levering innebærer tilpasset merking med merking som kundenavn, sporingsnummer og leveringssted. Hvert trinn i pakkeprosessen er nøye strukturert for enkelhets skyld og kan være forskjellig, basert på din plassering og levering politikk.

For øyeblikket sender vi produkter til følgende steder der vi for tiden har agenter engasjert i sikker levering av din resept når betalingen er foretatt.

Emballasje varighet

Når bestillingen er gjort med betalingen fullført. Vi starter med pakkeprosessen og merkingen for å klargjøre pakken for forsendelse med vårt tilknyttede leverings byrå, avhengig av hvor du befinner deg.

Pakking og merking tar 1-2 timer, hvoretter pakken sendes umiddelbart for forsendelse.

Varighet av forsendelse og levering varigheten av forsendelse og levering vil avhenge av rederiet og dets lokasjon. Det tar vanligvis mellom 2 og 7 dager for at pakken skal leveres til din posisjon.

Sikkerhet og personvern

Sikkerheten til pakken din er en stor prioritet for oss. Enkelte resepter har ikke lov til å bli rapportert i noen land med strenge narkotika reguleringer. Dette er imidlertid bekymringsfullt, i slike tilfeller leveransen vil bli håndtert av våre agenter over flere regioner. Du må bekymre deg ikke mer før en komplett hjem levering er gjort i praktisk.

Need Help? Chat with us